På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Læs mere på siden med vores vilkår og persondatapolitik 

Vilkår

Vilkår og handelsbetingelser i LEDide.dk ApS
 

1.    Priser:
Alle priser er inkl. 25% moms. 

 

2.    Betaling: 

Der kan betales online med Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og JCB. 

Ingen betalingsgebyr. 
 

3.    Levering: 

Vi sender varer i Danmark med PostNord. Leveringstid (1-3 hverdage). 

Vi levere ikke pakker til Færøerne og Grønland. 

Vi trækker penge, når varerne er afsendt.
 

4.    Fragtpriser:  

PostNord pakker med tracking pris kr. 39,- til pakkeshop
PostNord pakker med tracking pris kr. 55,- med omdeling

Vær opmærksom på, at hvis modtagelse nægtes, hvis du skriver forkert adresse, eller hvis pakker ikke afhentes fra pakkeshoppen, vil vi kræve 2 gange fragtomkostninger i gebyr. 

 

5.    Returnering:

LEDide.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 

Varen skal returneres i samme stand og i samme emballage, som den er modtaget i. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Hvis du har beskadiget varen, skal du betale for evt. værdiforringelse.

Sammen med varen sendes returformular samt faktura til 

LEDide.dk
Abildhaven 86, 8520 Lystrup


Returfomular: klik her
 

6.    Reklamation:

Der ydes 2 års reklamationsret på fabrikations- og materialefejl, gældende fra købsdatoen.

Garantien bortfalder, hvis fejlen skyldes forkert anvendelse, eller uautoriseret forsøg på reparation.

Kopi af købsfaktura skal medsendes. Findes der fejl på varen, som er dækket af garantien, vil reparationsomkostninger samt returporto blive betalt af "ledide.dk ". 

 

7.    Klagemuligheder:

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning: Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. 

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er   forbruger med bopæl i et andet EU-land. 

Klage indgives her  – http://ec.europa.eu/odr


Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse. 


 



Cookie og persondatapolitik hos LEDide.dk ApS

LEDide.dk ApS bruger Cookies til at gemme indhold i indkøbskurven, samt til analyse af adfærd på sitet for at forbedre din oplevelse.


Vi anvender cookies til følgende formål:

At optimere brugerens oplevelse af sitet.

At optimere design på en hjemmeside-at generere webstatistik.

At målrette markedsføring til brugere.


Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.
 

Hvor lang tid opbevares cookies?
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

 

Hvordan man sletter cookies fra sin pc?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du slette eller blokere dem. Se vejledning på http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Hvad bruges cookies til på LEDide.dk?
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg
 

Hvad brug vi dine personoplysninger til?
Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser.

 

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos LEDide.dk, skal du rette henvendelse på info@ledide.dk.  Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. 

Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. 

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. 

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Ved personlige oplysninger forstås enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person.

Ved at bestille varer på LEDide.dk accepterer du, at ledide.dk registrerer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående.

LEDide.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du giver på LEDide.dk. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. LEDide.dk registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor.

Du kan benytte ledide.dk uden at fortælle os, hvem du er eller give personoplysninger om dig selv. LEDide.dk benytter cookies, men benyttelsen af LEDide.dk medfører ikke i sig selv registrering af personoplysninger.

LEDide.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere varer, nyheder og andre tjenester til dig. Vi registrerer og behandler derfor personoplysninger om dig, som du selv afgiver, eksempelvis når du:

• besøger og foretager et varekøb i vores webshop
• tilmelder dig vores nyhedsbrev
• sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback, eller
• i øvrigt giver personoplysninger til os via LEDide.dk eller på anden måde.

Ved afgivelse af personoplysninger samtykker du i, at LEDide.dk behandler person oplysningerne, herunder at ledide.dk:

• registrerer de personoplysninger, du afgiver
• registrerer oplysninger om de køb, du foretager på vores webshop

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. 

Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt, indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. 

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores webshop har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. 

Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores webshop.

Personoplysninger opbevares i 5 år for at opfylde bogføringslovens   bestemmelser. Personoplysninger opbevares i Danmark. Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare. 

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. 

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. PostNord med henblik på levering af dine indkøb. 

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores webshop, vil blive opbevaret i DanDomains datacentre. 

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Vi videregiver dog dit navn og adresse samt E-mail til postnord hvis du vælger pakkelevering ved bestilling. Dette er så din pakke kan spores undervejs, og postnord kan meddele dig om leveringen.

LEDide.dk opbevarer ikke informationer om dine betalingsmidler, for eksempel kort-numre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.
 

Du har til enhver tid ret til at:

• få oplyst, hvilke personoplysninger, LEDide.dk har registreret om dig
• få rettet ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger
• få overflyttet sine registrerede personoplysninger til tredjemand
• bede om at få slettet alle personoplysninger.

Du kan til enhver tid trække samtykke til behandling af personoplysninger hos LEDide.dk tilbage. Dette påvirker dog ikke lovligheden af den hidtidige behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen heraf.

Den dataansvarlige på ledide.dk er :
Wenling Ouyang, Abildhaven 86, 8520 Lystrup, CVR. 39820803
Spørgsmål, anmodninger eller henvendelse i øvrigt vedrørende persondata skal ske skrifteligt til Wenling Ouyang på kundeservice@ledide.dk

 
Logstatistik:

Vi bruger også logstatistik på LEDide.dk, og dette betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi får, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det ene formål, at optimere LEDide.dk , samt til vores annoncer på Facebook , Google AdWords.


Nyhedsbreve:

LEDide.dk ApS udsender nyhedsbreve ud til de tilmeldte på listen.

De opsamlede oplysninger i Mailchimp videregives ikke til tredjepart, udover hvad der er beskrevet i mailchimps privacy terms Læs her punkt 9..

Når man tilmelder sig vores nyhedsbrevs liste, vil man kort efter modtage en Emal hvorpå man skal bekræfte sin deltagelse på abonnement af nyhedsbreve.

Nyhedsbrev tilmelding er et tilvalg i bestillingsprossen på webshoppen.
Nyhedsbrevet udsendes kun af LEDide.dk

Klage over LEDide.dk behandling af personoplysninger kan rettes til

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
dt@datatilsynet.dk
www.datatilsynet.dk